COVID-19 INFO

COVID-19 / Corona Informatie

De maatregelen omtrent het coronavirus veranderen wekelijks, dit heeft mogelijk ook invloed op onze planning voor de zomer van 2022. Wij houden nauwlettend de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de KNHB in de gaten, de gezondheid van onze deelnemers en begeleiders/trainers staan voorop!

Original kamp | Hockey – Surf kamp
Zolang de maatregelen gesteld door de overheid het toestaan en er geen directe bedreiging bestaat voor de volksgezondheid, gaan wij ervanuit dat alle zomerkampen door zullen gaan. Wanneer de maatregelen worden aangepast en deze van directe invloed zijn op de kampen zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Annulering door Matchplay | overmacht
Naast overmacht hebben we ook nog te maken met COVID-19. Hierdoor kan het voorkomen dat wij het kamp niet kunnen organiseren (zoals wij willen) of jij niet naar het kamp kan komen omdat je in quarantaine moet bij aankomst in het land waar het kamp gehouden wordt of er een inreisverbod geldt. In dit geval zullen wij jou in eerste instantie een voucher aanbieden of op een andere manier compenseren.

-Een voucher heeft een geldigheid van 12 maanden, binnen deze 12 maanden kan je een nieuw kamp boeken, de vertrekdatum van het kamp mag ook nog na de geldigheid van de voucher zijn.

-Een voucher is persoonlijk en zonder onze toestemming niet onverdraagbaar.

-Als jij na het krijgen van een voucher toch liever je geld terug ontvangt kan je dit aangeven vanaf 6 maanden na uitgifte van de voucher.

-Als je verplicht in quarantaine moet omdat je bij een besmet persoon in de buurt bent geweest, krijg je helaas je geld niet terug.

-Als er een Corona uitbraak is tijdens het kamp zullen wij op dat moment kijken of het mogelijk is om het kamp door te laten gaan of dat wij deze moeten wijzigen of afbreken, verder geldt hetgeen wat is bepaald in artikel 9 van onze algemene voorwaarden(overmacht).

Uiteraard hopen we met alle maatregelen die wij nemen dit te voorkomen.

Voorwaarden annuleringsverzekering

Op het moment van inschrijving is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Als jij deze verzekering afsluit hoef je geen annuleringskosten te betalen op het moment dat jij wilt annuleren door een van de volgende oorzaken:

-Overlijden van de deelnemer aan het kamp of het overlijden van een 1e of 2e graad familielid of een huisgenoot van de deelnemer;

-De deelnemer of een familielid in de 1e of 2e graad wordt ernstig ziek;

-De deelnemer heeft dusdanig letsel dat deze niet aan de activiteiten kan deelnemen;

-Een reisgenoot van de deelnemer annuleert zijn/haar reis, dit geldt alleen als de reisgenoot bij bijzonderheden op het inschrijfformulier vermeld staat;

-Als je positief getest wordt op Corona voor het kamp begint en je daardoor in isolatie moet.

Als jij (helaas) moet annuleren dan geef jij hierbij de redenen van annuleren op. Wij kunnen bij jou om meer informatie en/of bewijs vragen over de redenen van annuleren. Het is ter uitsluitende beoordeling van ons of er een geldig beroep kan worden gedaan op de annuleringsverzekering.

De deelnemer kan het annuleringsrisico afkopen tegen 7% van het deelnamebedrag.