Over matchplay

DE ORGANISATIE

Met meer dan 25 jaar ervaring is Matchplay een van de grootste en meest ervaren organisator van kwalitatief hoogstaande hockeykampen in Nederland. Matchplay is de specialist op het gebied van hockeykampen voor de jeugd. Trainers, begeleiders, verblijflocaties, sportvelden, materiaal, recreatieve onderdelen en regels zijn op elkaar afgestemd om de deelnemers de week van hun leven te bezorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat elk kind bijzonder en enthousiast is! En naar onze kampen komt om een geweldige tijd te beleven, nieuwe vrienden te maken en beter te leren hockeyen.

BEGELEIDING

We besteden veel aandacht aan de werving, opleiding en ontwikkeling van onze begeleiders. Onze professionele begeleiders hebben veelal pedagogische studieachtergronden, waaronder Pabo (lerarenopleiding), CIOS (sport en beweging) en Fontys-sporthogeschool.  

TOPLOCATIE Vlissingen (ZL)

Matchplay stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de accommodatie.

De overnachtingen vinden plaats in ruime, luxe bungalowtenten. De accomodatie biedt verder tal van mogelijkheden, dit alles in een veilige afgeschermde omgeving.

De deelnemers overnachten gescheiden in ruime luxe bungalowtenten. Geen tekort aan sanitaire voorzieningen! De accommodatie beschikt over alle veiligheidsvoorschriften en comfort die een kamp onder elke weersomstandigheden tot een succes maken. Het ontbijt is veelzijdig met brood, allerlei soorten beleg, muesli, yoghurt en eieren. De lunch is elke dag uitgebreid inclusief een warme snack. De avondmaaltijden zijn vers en gevarieerd en dienen als goede basis voor de volgende dag. Er wordt daarnaast altijd rekening gehouden met een eventueel speciaal dieet en vegetarisch eten is ook mogelijk!

Daarnaast is er een uniek kampterrein: voldoende ruimte en gelegenheid tot eigen recreatie, denk aan:

 • opblaasarena,
 • kampvuur,
 • archery tag,
 • en nog veel meer. 

OVERNACHTEN

De overnachtingen van het hockeykamp vinden plaats in een veilige en afgeschermde omgeving. Jongens en meisjes slapen ten alle tijden gescheiden van elkaar. Onze ‘nachtburgemeester’ ziet er op toe dat de nachtregels worden nageleefd, en de kinderen een goede nachtrust hebben.

VEILIGHEID

Veiligheid en elkaar met respect behandelen is de basis om volop te genieten van de hockeytrainingen, van de vele leuke dingen eromheen en van de (inter)nationale vrienden/vriendinnen die je maakt bij Matchplay.

Veiligheid van de deelnemers tijdens de kampen staat altijd voorop. Daarom hanteert Matchplay de volgende spelregels:

SPELREGELS:

 • Matchplay locaties voldoen aan alle brandweervoorschriften
 • 24 uur per dag toezicht en begeleiding
 • Samenwerking met huisartsenpost, tandarts, ziekenhuis, brandweer en politie
 • alcohol en tabak verboden
 • respect voor elkaar staat voorop, zowel naar leiding als naar mededeelnemers
 • bij pestgedrag van een deelnemer volgt direct een telefoontje naar de ouders
 • gebruik van mobiele telefoons kan een storend effect hebben op de ultieme kampervaring, wij adviseren dan ook deze thuis te laten!